Mijn top 5 telefoon achtergronden | #1 Oktober

Het leek mij leuk om een maandelijkse blog reeks te gaan starten met mijn top 5 telefoon achtergronden van de maand. Ik zal deze in de eerste week van elke nieuwe maand plaatsen.

Afwisseling

Ik zelf ben namelijk echt fan van telefoon achtergronden en ik houd ervan deze zoveel mogelijk af te wisselen. Het geeft mij namelijk elke keer een soort van nieuw gevoel ken je dat? Alsof je telefoon weer even nieuw is. Ik hou er zo van! Dit wil ik natuurlijk met jullie delen want waarom zou ik het voor mezelf houden toch? Hierbij dus voor de eerste aftrap van de nieuwe blogreeks mijn top 5 telefoon achtergronden, ik heb ze in het thema herfst voor deze maand.

Achtergronden

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron

 

 

 

 

 

 

 

Bron

 

 

 

 

 

 

 

Bron

 

 

 

 

 

 

 

Bron

 

 

 

 

 

 

 

Bron

Zoals jullie kunnen zien zijn dit niet mijn eigen ontwerpen en haal ik de meeste van Pinterest af. Ik heb ook een linkje erbij gezet naar deze afbeeldingen voor jullie.

Zit er een afbeelding bij die je gaat gebruiken? Ben benieuwd wat jullie ervan vinden dus laat het me weten in de reacties!

2 Replies to “Mijn top 5 telefoon achtergronden | #1 Oktober”

  1. Ja! Die grijze staat inmiddels op mijn telefoon en ook het blaadje heb ik opgeslagen 🙂

    1. Jaaa die zijn leuk! 🙂

Geef een reactie