Review | Kaya Sieraden bedelarmband

Mooi armbandje he? Ik heb deze mogen ontvangen van Kaya sieraden! Kaya sieraden is een online webshop met eigen gemaakte sieraden die je helemaal kan personaliseren en laten graveren naar wens. Ze hebben erg veel bedels en heel veel mooie geboortestenen! Wat het leuke is aan deze webshop is dat ze ook bekend staan om hun leuke moeder-dochter setjes en sieraden voor kinderen! Uiteraard hebben ze buiten dat nog veel meer keuze. Maar er is één ding wat direct mijn hart raakte en dat is dat ze een deel van hun opbrengst geven aan het goede doel. Ze doneren per verkocht sieraad namelijk een deel aan een project in Gambia! Halleluja! Op dit moment gaan er al 20 kindjes door donaties van hun naar school, en hoe mooi is het dat wij kunnen bijdragen aan nog véél meer kindjes? Wil je hier meer over lezen dan kan dat hier.

Bedelarmbandje

Ik kreeg de eer om een armbandje uit te kiezen en ik heb gekozen voor dit bedelarmbandje. Deze is overigens ook in allerlei maten verkrijgbaar. Het sprak mij direct aan omdat ik persoonlijk van fijne sieraden houd en het lijkt mij heel erg leuk om voor alle speciale momenten in mijn leven een bedeltje aan te schaffen. Zo word een armbandje echt heel persoonlijk. Ik ben begonnen met een kruisje omdat God voor mij écht op nr 1 staat in mijn leven en mijn geloof heel belangrijk voor me is. Het tweede bedeltje wat ik graag zou willen is een blauw geboorte steentje wanneer onze zoon geboren is (Dus mijn lieve man, als je dit leest? HINT).

 

Kwaliteit

Ik was uiteraard heel erg benieuwd naar de kwaliteit van dit armbandje. Ik heb namelijk een aantal bedelarmbandjes in mijn handen gehad van verschillende winkels maar ik had niet echt het vertrouwen dat ze het lang vol zouden houden. Maar dat is met deze armband helemaal anders. Je ziet en voelt dat dit echt zilver is en van hele goede kwaliteit. Het armbandje glimt ook  heel erg mooi en om dit te onderhouden krijg je er een zilverpoetsdoekje bij van Kaya Sieraden, top! Ook het kruisje met met Zirkonia steentjes is van goede kwaliteit en glimt heel mooi! Hoe deze in verloop van tijd zal blijven glimmen weet ik natuurlijk nog niet, maar ik heb er alle vertrouwen in. Ik denk dat je daar zelf ook een aandeel in hebt in hoe je met je sieraden omgaat. Ik doe namelijk iedere avond voordat ik naar bed ga dit armbandje af en pas nadat ik gedoucht heb in de ochtend doe ik het weer om. Ook zorg ik ervoor dat ik eerst ben ingesmeerd met bodylotion e.d.

Speciaal voor mijn lieve lezers is er een kortingscode door Kaya Sieraden aangemaakt! Gebruik bij je bestelling de code godlyhip10 en ontvang 10% extra korting op je bestelling! 

Geef een reactie