Review Eco by Sonya | meerdere producten check snel het artikel!

Eventjes geleden mocht ik de gelukkige winnares zijn van een Give Away pakket van één van mijn favoriete merken wat betreft fake tanning en organic beauty producten. Deze winactie is gehouden door Parfurmerie Beauty X. Check hun Instagram hier. En nu leek het mij leuk om mijn ervaringen hierover met jullie te delen!Dit is van het merk Eco by Sonya en de distributeur hiervan in Nederland is Organic Tan. Ik heb deze producten al eerder mogen leren kennen via Organic Tan en ben echt fan en super tevreden! De webshop is heel overzichtelijk en ze leveren echt goeie diensten en ze zijn snel! In dit pakket zaten de volgende producten: Winter Skin gradual tanning moisturiser, Face tan water, Extreme Exfoliant glove, Pink Himalayan Salt Scrub, Cocunut body milk, Coconut deodorant en als laatste Lemongrass & Grapefruit Foam Wash. Dit alles bij elkaar is een pakket t.w.v. € 200,- ! Wat een zegen he?!

Face tan water

Laat ik beginnen met een review over Face tan water. Ik wist in eerste instantie niet zo heel erg goed wat ik hiervan moest verwachten, maar ik was het product al een tijdje aan het volgen via Instagram en werd steeds meer en meer nieuwsgierig. Voorheen deed ik altijd gewoon mijn zelfbruiner in mijn gezicht maar ik was toch wel opzoek naar iets wat meer controleerbaar was voor mijn gevoel. Face tan water is een gradual liquid tanning toner. Het is heel vloeibaar en doorzichtig en lijkt eigenlijk echt op water. Je kan het met je vingers aanbrengen maar je kan ook een paar druppels op een watje doen en dit over je gezicht vegen. Ik heb beide geprobeerd en zelf vind ik het het fijnste om met mijn vingers te doen, maar ik denk dat dit voor iedereen persoonlijk is. Na het reinigen en goed drogen van mijn gezicht in de avond breng ik dit product op en na één keer gebruiken zie je al verschil in de ochtend! Niet heel erg, maar heel mooi natuurlijk en geleidelijk. Mijn huid voelt ook super zacht na het gebruiken hiervan, echt geweldig! Het product droogt ook snel en wanneer het helemaal droog is kan je als je wilt je nachtcrème opbrengen. Ik persoonlijk doe het niet omdat ik vind dat de ingrediënten in dit product alleen al goed mijn gezicht verzorgen. Zorg er trouwens wel voor dat je gezicht goed gescrubd is en vrij is van vet en oliën. Hier krijg je het mooiste effect van. Zeg maar dag tegen je foundation want met dit product heb je het niet nodig!

Winter skin gradual tanning moisturiser

Wat vond ik het spannend om deze te gebruiken! Ik ben namelijk best donkere zelfbruiners gewend die bij het opbrengen al een kleurtje afgeven zodat je goed ziet waar je bent geweest. Dat is bij dit niet het geval omdat het echt op een bodylotion lijkt. De substantie van dit product is best wel vloeibaar en ruikt ontzettend lekker. Je hebt weinig nodig omdat het heel goed uitsmeert en ik voel direct dat mijn huid gehydrateerd word. Het trekt snel in en laat geen vettig vies laagje achter. Wat mij ook direct opviel is dat het ook niet de typische tanning geur achterlaat. Wow! Ik ben aangenaam verrast! Ook geeft dit product dus niet af, het is dus veilig om het in de avond te gebruiken voordat je naar bed gaat maar ook overdag als je daarna kleding aantrekt. Beide heb ik ook geprobeerd en ik kan echt niks slechts erover zeggen. De volgende ochtend was ik heel benieuwd naar de kleur en je krijgt bij één keer gebruiken al echt een heel zacht mooi honing achtig kleurtje. Voor mij is 2 a 3x smeren meer dan genoeg om een mooie egale gezonde kleur te krijgen! Veel natuurlijk en mooier dan mijn zelfbruiners voorheen. Ook voor dit geldt dat je je huid goed moet exfoliëren voordat je het gebruikt. Eigenlijk zou ik adviseren om hetzelfde te doen wat je altijd doet als je gaat zelfbruinen, dan krijg je het beste effect. Dat is dus ontharen, scrubben, schone en droge huid! Gebruik ook voor je knieën, ellebogen, voeten en handen het left over product wat nog op je handen zit. Deze delen van je lichaam worden namelijk altijd bruiner. Oh, en goed je handen wassen daarna!,

Coconut deodorant

Een organic deodorant? Dat is wat ik dacht toen ik dit pakket ontving. Nog nooit in me leven had ik dit gebruikt en was echt super benieuwd naar hoe het zou bevallen. Deze deodorant is in de vorm van een roller en deze doet goed zijn werk. Het product komt er goed uit en droogt redelijk snel op. Eigenlijk niet anders dan welke andere deodorant roller die ik ken. Maar eigenlijk ben ik niet helemaal tevreden tot nu toe. Als het warm is (wat het nu al weken is) transpireer ik natuurlijk behoorlijk en helaas ruik ik ook mezelf. Van een deo verwacht ik toch wel dat de meeste nare geurtjes wegblijven. Nu moet ik erbij zeggen dat dit ook echt hormonaal is door mijn zwangerschap dus ik wil dit product na mijn zwangerschap nog een keer goed testen en nu niet helemaal afschrijven. Wellicht als jij niet zwanger bent en dit gebruikt ben je wel helemaal tevreden!

Extreme Exfoliant glove

Ohhhh, wat was ik benieuwd naar deze scrub handschoen! Ik gebruikte voorheen altijd gewoon die goedkope handschoentjes die je bij de Kruidvat en Etos e.d. kan kopen of gewoon een scrub met mijn handen. Maar ik was nooit helemaal 100% tevreden met het resultaat. Deze handschoen kan je zowel droog als nat gebruiken en tevens ook in combinatie met de Pink Himalayan Salt Scrub. Op mijn huid moet ik wel voorzichtig zijn met deze handschoen omdat het echt zijn naam eer aan doet. Extreme exfoliatie (Is dat een woord?) ! Maar even serieus, mijn huid is nog nooit zo goed en grondig gescrubd zonder dat het achteraf geïrriteerd of pijn doet. Persoonlijk doe ik het zonder een extra scrub product maar gebruik ik het nat onder de douche samen met de Lemongrass & Grapefruit Foam Wash. Dit is voor mij persoonlijk de beste combinatie voor mijn huid. Ik merk overigens sinds dat ik deze producten gebruik ik bijna geen rode bultjes meer heb op mijn benen na het ontharen e.d.. Het is misschien een beetje saai maar ook over dit product ben ik erg tevreden!

Pink Himalayan Salt Scrub

Hierover heb ik een tijd geleden al een review geschreven dus als je daar benieuwd naar bent kan je op deze link klikken

Coconut Bodymilk

Naar alle eerlijkheid hebben ik en mijn huid even moeten wennen aan deze bodymilk. Ik ben namelijk de bodylotion van Palmers gewend en daar ben ik altijd heel tevreden over. De Coconut Bodymilk is ten eerste een hele andere substantie en geurloos dus ik moest het even de tijd geven. Maar nu ik gewend ben en mijn huid ook de omschakeling heeft gemaakt ben ik ook wel tevreden hierover. Het hydrateerd goed en smeert makkelijk uit. Je hebt ook vrij weinig hiervan nodig dus is zuinig in gebruik. Als je teveel pakt laat het even een witte waas achter en moet je goed door blijven smeren totdat dit weg is. Naar alle eerlijkheid moet ik wel zeggen dat ik het jammer vind dat het geen lekker geurtje heeft maar eigenlijk ook alleen maar beter omdat parfum de huid vaak ook kan irriteren. En aangezien dit product volledig organic is, is het ook wel logisch. Dit is echt een kwestie van wennen! Nu ik deze een tijdje gebruik in combinatie met de andere producten kan ik er echt van getuigen dat het de conditie en uitstraling van mijn huid echt ten goede komt. Deze is vooral ook goed voor mensen met huidproblemen zoals psoriasis en eczeem. Vooral de Pink Himalayan Salt Scrub en deze Coconut Bodymilk zijn een goede combi om samen te gebruiken. Mocht je hier last van hebben dan raad ik je deze producten echt ten zeerste aan!

Lemongrass & Grapefruit Foam Wash

En dan last but not least the Lemongrass & Grapefruit Foam Wash. Ook hier heb ik even aan moeten wennen. Ik heb altijd rijke en schuimerige bodywashes gebruikt onder de douche maar die zitten natuurlijk ook voel troep en sulfaten en parabenen. Dat is met al deze producten gewoon niet. Ik gebruik het niet continu als bodywash maar zoals je hierboven al hebt kunnen lezen gebruik ik het in combinatie met de Exfoliant Glove. En dan vind ik het echt fantastisch. Het is trouwens niet alleen te gebruiken als bodywash maar ook kan je je gezicht ermee wassen evenals je handen. Mijn man heeft een paar keer zijn gezicht ermee gewassen en zijn handen. Zijn ervaringen ermee zijn positief hij heeft gezegd dat hij vind dat het makkelijk weg spoelt en het een schoon en fris gevoel achterlaat. Ook zei hij dat het hem een opgewekt en vernieuwd gevoel geeft! Nou dat is best positief toch?

 

 

Alle producten hierboven beschreven zijn van Eco by Sonya en te kopen bij Organic Tan. Ze zijn allen volledig Organic! Je kan deze dus met een gerust hart gebruiken op je huid en is tevens ook voor alle familie leden veilig te gebruiken. Ik ben er echt heel erg tevreden over en ben blij en dankbaar dat ik deze producten heb mogen winnen. Wanneer deze op zijn ga ik ze absoluut blijven gebruiken, dat is één ding wat zeker is. Ben je benieuwd naar alle andere producten die ze nog hebben ga dan naar de website van Organic Tan via deze link. En laat me in de comments weten wat je ervan vind! 

Geef een reactie