Over mij

Ik ben Kimberly en ik ben 28 lentes jong. Woonachtig in Leiden maar geboren en getogen in Amsterdam. Als je aan Kimberly denkt dan komen al gauw fashion, beauty en muziek om de hoek kijken. Zingen is één van mijn grote passies en doe dit dan ook dagelijks want van zingen word ik echt blij! Voordeel is dat ik wel aardig toon kan houden, dus mijn buren hebben geen last van een valse kraai.

Ik heb mezelf erop betrapt dat ik mij beter kan verwoorden als ik schrijf. Dus wat ga je dan doen? Juist, bloggen! Ik hou ervan dingen uit te proberen en mijn horizon te verbreden. Ik probeer alles zo budget mogelijk te doen en goed op de ingrediënten te letten. Veel producten die ik zal gaan posten zullen dus voor vrijwel iedereen toegankelijk zijn!

Ik ben een sterke aanhanger van liefde. Liefde voor elkaar en liefde voor onze mooie wereld. Vooral met alle narigheid vandaag de dag wil ik graag een verandering brengen en jullie inspireren om de hoop nooit op te geven. Een betere wereld begint nog altijd bij jezelf en liefde zal altijd overwinnen. Daarom zal je hier ook vaak posts vinden over dat onderwerp en hoop ik jullie tools te overhandigen om gelukkiger en positiever in het leven te staan.

Veel liefs xoxo,

Kimberly