Newpharma | Topicrem bodymilk & La Roche-Posay Gel douche

Tijdje terug mocht ik van Newpharma een hele leuke babybox ontvangen. Hierin zaten wat spulletjes die ik als mama kan gebruiken en wat verzorgingsspullen voor de baby. Ook zat er een knuffeltje en een slabbertje bij. Echt super leuk. Momenteel kan ik alleen nog maar de producten uit proberen die voor mij als mommy to be zijn bedoeld aangezien de kleine beeb er nog niet is. Dit zijn Topicrem Ultra Moisturizing Body Milk en Gel douche van La Roche Posay. Lees dus snel verder wat mijn bevindingen zijn!

Newpharma

Laat ik eerst even beginnen met vertellen wie of wat Newpharma nou eigenlijk is. Misschien wel handig he? Newpharma is van origine een Belgische Online apotheek die keihard aan het groeien is. Ze beperken zich niet alleen tot België maar hebben nu ook een groeiende aanwezigheid in Nederland en Frankrijk. Nu weet ik dat veel producten in België een stuk goedkoper zijn dan Nederland maar dat is even een snelle geheime tip van mij. Voor zover ik al heb kunnen zien op hun website concurreren ze goed met de prijzen hier in Nederland, een kijkje waard dus!

Topicrem

Deze ultra hydraterende bodymilk is zowel voor volwassenen als kinderen en babies. Ik heb hem een paar keer op mijn hele lichaam gebruikt en ultra hydraterend is die zeker! Hij ruikt ook erg lekker en de substantie van het product staat me ook wel aan. Mijn huid voelt ook de hele dag goed gevoed alleen er is wel één nadeel vind ik persoonlijk. En dat is dat hij niet helemaal volledig in de huid trekt. Er blijft dus een soort van laagje achter en dat vind ik super irritant. Dat voelt voor mij persoonlijk gewoon niet fijn aan met kleren aan. Maar buiten dat vind ik het wel een fijn product dus gebruik ik het zo nu en dan alleen in de avond voordat ik ga slapen. Mijn huid kan dan lekker gevoed worden gedurende de nacht. Pluspunt is dat er geen parabenen inzitten en het getest is onder dermalogisch en kindergeneeskundig toezicht. Mocht je dus een zeer droge huid hebben of je wilt het gebruiken voor je kind dan is dit een goed product om te proberen. Wil je meer weten en/of dit product aanschaffen klik dan op deze link.

La Roche-Posay Gel Douche

Dan nu aangekomen bij de gel douche van La Roche-Posay. De meeste mensen zullen dit merk ook wel kennen en in mijn ogen is dit ook wel een high end merk. Alleen eerlijk? Ik vind er niet veel aan. Ik ben er dus niet echt laaiend enthousiast over! Dit komt echter ook wel een beetje voort uit dat ik geen fan ben van gel douche substantie. Ik vind het gewoon niet fijn voelen. Deze gel douche is bedoeld voor mensen met een hele gevoelige huid en is parabeen en zeep vrij. Dat is wel heel goed vind ik! Mijn huid is zelf ook best gevoelig en ik reageer hier totaal niet op en krijg ook geen jeuk. Dus doet het wat het zegt dat het doet? Ja dat wel. Zal ik het zelf nog een keer kopen? Nee niet zo snel. De geur vind ik echter wel heel lekker, het ruikt heel luxe alleen vind ik het meer ruiken naar een gezichtsverzorgingsproduct dan naar een lichaamsproduct. Het flesje ziet er ook meer uit voor het gezicht dan lichaam. Dus de all-over experience bevalt me gewoon niet zo. Ik geniet altijd van een heerlijke douche-ervaring. Lekkere dikke substantie, grote fles, lekkere bubbels. Snap je wat ik bedoel? Dit is wel echt mijn eigen persoonlijke mening! Het kan dus wel zijn dat jij dat helemaal niet lekker vind en juist de gel substantie fijner vind, dan zou ik zeggen go for it! Want voor de gevoelige droge huid is het wel een goed product. Tevens ook te gebruiken voor het hele gezin! Je kan het bestellen via deze link.

Kan ik dus zeggen dat ik heel laaiend enthousiast ben over deze 2 producten? Mwah, niet echt. Dit zegt echter niks over Newpharma en zal ik wel adviseren een kijkje te nemen op de website. Qua prijzen en aanbod zijn ze echt de moeite waard om in het achterhoofd te houden!

Geef een reactie