Mijn zwangerschapsdagboek

Dit is mijn allereerste zwangerschap en ik heb als kado van mijn man een zwangerschapsdagboek gekregen. Super leuk natuurlijk! Ik mocht het zelf uitkiezen en we zijn daarvoor gezellig eventjes de stad in geweest. Wat een lieverd he? Ik heb voor het zwangerschapsdagboek van Alison Mackonochie gekozen. Lees snel verder waarom en wat mijn ervaringen tot nu toe zijn.

Lekker vrolijk

Hetgeen wat mij direct aansprak aan dit zwangerschapsdagboek zijn de vrolijke kleurtjes maar ook de grote en het materiaal. Hij is 25x20cm groot dus je hebt echt een lekker groot formaat. Dit vind ik erg lekker schrijven. Ook is het een ringband en dit vond ik persoonlijk ook wel erg fijn. Het oogt gewoon heel gezellig. Aan de binnenkant zijn ook vrolijke pasteltinten gebruikt maar ook allemaal schattige printjes zoals beertjes en vlinders. Het is dus niet persé een boek voor meisjes maar echt heerlijk baby-achtig.

Indeling

De indeling is met tabbladen aangegeven in de drie trimesters en aan de achterkant over de bevalling en geboorte. Ook is dit niet alleen een dagboek maar er staat ook veel informatie in bij elk trimester. Een informatief dagboek dus. Wat ik ook erg leuk en fijn vind aan dit boek is dat je echt vragen hebt puur gericht aan de moeder maar sommige vragen zijn ook echt puur voor het kind als het later groot is. Je kan het voor jezelf houden als je graag zou willen maar het leek mij juist leuk om het aan mijn kind te geven later.

Bewaarvakjes

Wat ik nog een pré vond aan dit boek zijn de extra bewaar vakjes. Je kan er alles in bewaren met betrekking tot je zwangerschap. Denk aan je echo’s of andere dingen die je in je zwangerschap moet of wilt bewaren. Ook kan je makkelijk al je afspraken opschrijven bij speciale vakjes hiervoor. Lekker alles overzichtelijk bij elkaar dus.

Conclusie

Zoals je wellicht al wel hebt gemerkt ben ik erg tevreden over dit zwangerschapsdagboek en kan ik het je zeker aanraden. Ik heb het zelf in een boekhandel hier in Leiden gekocht maar je kan het ook bij Bol.com bestellen voor maar € 14,99 via deze link. Hebben jullie al een zwangerschapsdagboek? Of ga je deze bestellen? Laat het me weten in de comments!

Geef een reactie