Mijn top 5 telefoonachtergrond | #2 April

In oktober had ik gezegd iedere maand een top 5 telefoonachtergronden blog online te posten. Hier is echt werkelijk waar helemaal niks van terecht gekomen. Mijn excuses! Vanaf nu ga ik het gewoon helemaal beter doen en het iedere maand uploaden!

Spring time

Aangezien het Paasweekend voor de deur staat en ik een druk, druk, druk schema voor de boeg heb ben ik deze maand zelfs te vroeg! Maak ik het toch een beetje goed toch?
Hieronder dus mijn top 5 achtergronden voor je telefoon voor de maand April!

 

Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Oke, oke, oke ik weet het. Deze zijn ook wel weer lekker rozig. Maar ik hou ervan! Mochten jullie graag andere kleuren terug zien komen, let me know below! En ik zal dan voor volgende maand eens op speurtocht gaan.

Geef een reactie