Dé haar trends 2017/2018

Als er iemand vaak van zijn haarstijl en haarkleur heeft veranderd ben ik het wel. Op één of andere manier ben ik altijd toe aan verandering. Ik moet alleen wel altijd goed opletten of dat niet gewoon aan mijn hormonen ligt. Ik vergeet nooit meer de dag dat ik heel lang blond haar had en ik de kolder in me kop kreeg. Ik was het zat. Ik heb toen mijn haren laten knippen op schouder lengte met een rechte pony en als klap op de vuurpijl donkerbruin geverfd. Ik vraag me nog steeds sterk af wat mij nou bezielde want niet erg lang daarna had ik vreselijke spijt.

Haarkleur van 2017

Wat we dit jaar erg veel hebben gezien als haarkleur trend is het grijs/witte haar en ook gedurfde kleuren. Het leek wel of iedereen steeds meer uit zijn of haar comfort zone durfde te stappen. Ik vind het persoonlijk wel echt heel erg mooi om een fel gekleurd kapsel voorbij te zien komen, ik weet alleen dat het voor mij niet is weggelegd. Je moet er ook een bepaald type voor zijn vind ik. Wat ook veel te zien was waren de balayage of de bronde. Een mix tussen bruin en blond haar. Erg mooi! Ook de as kleuren waren veel te zien en ook een beetje koper. Ook wel de copper fades genoemd. Een koper balayage. Ik heb even getwijfeld die te doen maar helaas, ik durfde niet.

bron: foto’s van pinterest.com

Haarkleur van eind 2017/2018

2018 word echt het jaar van de Rose Gold. Niet alleen in sieraden en andere accessoires is het echt up coming maar nu gaan ook de haren eraan geloven. Ik ben toch wel heel erg benieuwd hoeveel Rose Golden koppies ik voorbij ga zie komen. Wat ook 2018 word is de naturel haarkleur. Dus niet meer verven of op zo een manier verven dat het lijkt alsof het je natuurlijke haarkleur is. Ik ben helemaal voor! Ook de kapsels worden daarop aangepast en hoe je haar in model is gebracht. Dit is trouwens niet even zo 1,2,3 gebeurt hoor. Net zoals de no-make up look. Ook daar ben je wel even mee bezig. Ook chocolade bruin en assig zwart gaat deze winter weer zijn opmars maken in de haarkleuren. Maar ook het ijsblond en zilvergrijs blijf je nog terug zien. Alleen zal niet iedereen hier zo snel meer voor kiezen in de winter denk ik.

Bron: foto’s van pinterest.com

 

Kapsels 2017/2018

Als we de runways en de fashion stylisten mogen geloven zullen we het korte, pittige kapsel terug gaan zien. Nu moet je natuurlijk niet ineens je lange weeldige lokken afknippen tot een pixie maar op de fashion week is het al wat meer terug gekomen. Vaak kan je hier aan zien wat de trends voor het aankomende seizoen voor de haren ook zullen zijn. De korte bob zal ook helemaal hot zijn en zul je vaker zien terugkomen. Ook het asymmetrische kapsel komt hier en daar voor. Dus aan de ene kant wat langer als de andere. Super stoer! Ook de pony is wat voor 2018. Dit keer wel wat korter dan vorig jaar en zelfs een beetje scheef geknipt. Ik vraag me af wie dat verzonnen heeft maar goed. Voor ieder wat wils dus weer aankomend seizoen!

Bron: foto’s van pinterest.com

Ga jij mee met de nieuwe trends of blijf je bij wat je nu hebt? Durf jij de Pixie? Ben heel benieuwd naar jullie reacties!

2 Replies to “Dé haar trends 2017/2018”

  1. Leuk om te zien! En dat zilvergrijs blijf ik prachtig vinden!

    1. Ja ik ook! Ik kan het denk ik persoonlijk alleen niet hebben, anders had ik het zeker gedaan 🙂

Geef een reactie