| Change of plans |

Zoals jullie wellicht op mijn Instagram account al hebben kunnen lezen, ben ik weer terug! Jeej! En met weer bedoel ik ook echt weer. Is niet de eerste keer dat ik even met de noorderzon vertrok. Mijn excuses hiervoor. Op Instagram had ik al een klein beetje uitgelegd waarom ik mijn blog even links heb laten liggen maar in deze post zal ik er wat dieper op in gaan.

Moeder worden

7 maanden geleden ben ik moeder geworden van een prachtig mooie zoon genaamd Yeroah. Hij is echt mijn pareltje in mijn leven. Ik wist dat Yeroah mijn hart en de pijnen die ik daarin droeg zou genezen. En ik kan er echt van getuigen dat God deze mooie jongen daarvoor heeft gebruikt. Het is bijzonder om mee te mogen maken dat iemand (buiten God om) onvoorwaardelijk van je kan houden, gewoon om wie je bent. En dat is echt wat ik nodig had. Ook leert hij mij om iedere dag een beter persoon te worden, gewoon alleen maar door me nodig te hebben en van mij te houden. Prachtig. Maar dit is alles heb ik wel als zwaar ervaren. Het zorgen voor een mini mens, iemands vrouw zijn, het huishouden runnen, bonusmoeder voor een tienerdochter zijn, 32 uur werken en mijn bediening in de kerk heeft  veel van mij gevraagd. Hierdoor kon ik me er gewoon niet toe zetten om ook nog eens een blog te onderhouden.

Wel of geen Godly Hip

Ook worstelde ik ontzettend met de vraag of ik dit allemaal uberhaupt wel wilde. Maandenlang heb ik geroepen dat ik het niet meer wilde en dat ik mijn blog ging verwijderen (sorry lieve lezers). Dankzij mijn man bleef mijn blog toch in de lucht en bleef hij volhouden door me regelmatig te vertellen dat hij het zonde vind dat ik er niks meer mee doe. En heel diep van binnen bleef ik toch een roep horen van God om dit weer op te pakken. Maar hoe? en wat? Dat ik geen voldoening haalde uit mijn blog mocht duidelijk zijn maar waar lag dat toch aan? Ik ben erachter dat het kwam doordat ik afdwaalde van mijn missie en reden waarom ik Godly Hip ben begonnen. En dat is een faith based blog te zijn. Ik werd getriggerd door social media om ook beauty en lifestyle erbij te doen maar ik merkte dat ik meer die richting op ging dan dat ik over God sprak. En dat is niet de bedoeling. Daarvoor heeft God mij niet geroepen.

Faith based blogging

Ik ben er dus helemaal overuit en ik gooi het over een andere boeg. Deze website moet een community gaan worden. Een community voor christelijke maar ook niet christelijke vrouwen. Een website die je motiveert, bemoedigd en je helpt om je identiteit te vinden. Een website om je dichterbij God te brengen. Ik heb veel leuke ideeen gekregen en deze zal ik ook gaan uitvoeren, maar daar gaat tijd overheen. Eerst wil ik jullie meenemen in mijn wereld als dochter van God en als worship zangeres en mijn vallen en opstaan op dat gebied.

Ik ben nog steeds een vrouw van interactie dus schroom niet om reacties achter te laten, om me te mailen als je met prive dingen zit. I am here to help a sister out. Laten we de handen in elkaar slaan als zusters en er voor elkaar zijn. We hebben elkaar nodig. Ik jullie net zo als wellicht jullie mij.

Met liefde geef ik jullie een virtuele knuffel en bid ik je veel zegen toe!

Liefs xoxo

Kimberly

Geef een reactie